Miért foglalom össze az üzleti könyvek tartalmát?

Miért foglalom össze az üzleti könyvek tartalmát?

Azért, mert imádok olvasni. Pl. 2016-ban 64 üzleti, önfejlesztő és marketinggel kapcsolatos könyvet olvastam el. 2017-ben még tudtam tartani a heti egy könyvet, de ez idén sajnos már nem fog összejönni.

Amikor a barátaim, ismerősök megkérdezik, hogy most éppen mit olvasok, akkor mindig izgatottan mesélek az adott könyvről. A legtöbbször úgy reagálnak az emberek, hogy “De jó neked, hogy ilyen sok szabadidőd van. Nekem nincs időm olvasni.”

Szerintem nem idejük nincs olvasni, csak nem elég fontos nekik, vagy unalmasnak tűnik, hogy 3-4 órára leüljenek és “ne csináljanak semmit”.

Innen jött az ötlet:, hogy akkor összefoglalom a szakkönyvek tartalmát “Kötelező olvasmányok röviden” jelleggel úgy, hogy max 10 perces időráfordítással megkapd az adott könyv kvintesszenciáját.

Van olyan könyv, amit nem találtál meg ebben a listában? Írd meg kommentben, hogy melyik könyv tartalmát olvasnád el szívesen!

Legnépszerűbbek

Get The Latest Updates

Subscribe To Our Weekly Newsletter

Semmi SPAM, 100% érték

Kategóriák

Ezek is érdekelhetnek!

Bejegyzések hasonló témában

Ilyen fotó mindenképpen legyen a tárcádban

Egy Edinburghban végzett kísérlet kezdetén több száz pénztárcát helyeztek el a város utcáin. Ezek közel felét visszaküldték a tulajdonosának. A legtöbb pénztárca 4 lehetséges fényképet

Érzékszervi marketing

A vidra, amikor a víz alá bukik légmentesen lezárja fül-és orrnyílásait. Ezért hívják a reklámiparban vidra-effektusnak azt a jelenséget, amelynek lényege, hogy sok fogyasztó, amikor